top of page

Bedankt!

Mijn eerste keer campagne samengevat in een statistisch geheel correct overzicht:

1912 flyers uitgedeeld 304 programmaboekjes in brievenbussen gestoken 484 deurbellen ingedrukt 0 keer gebeten door een hond 🏃‍♂️🐕 84 campagne kilometers gewandeld 51 minuten als langste 'debat' aan een deur 35 partijborden geplaatst 11 liter lijm gesmeerd 1 verkiezingsbord bekrabbeld. #mijneigenbord 22 Facebook posts. Sorry, nu 23. 28 meetingverslagen geschreven 3 debatten gedaan 1 keer geweend... van het lachen 6 blog/vlogs gepost op www.jasperolaerts.be 38 nieuwe gemotiveerde Genkenaren leren kennen 1439 voorkeurstemmen ... Oneindig trots gemeenteraadslid

Als partij winnen we 9,4%. Een megasprong tot 27.6%. N-VA is de enige partij in Genk die er op vooruit is gegaan. Maar … desondanks legt de CD&V dit signaal van de Genkse kiezer naast zich neer en gaat de huidige coalitie van CD&V en sp.a verder. De stemmen die er aan N-VA en mezelf zijn gegeven gaan we met 12 verkozenen maximaal laten gelden. Ik zal mij kritisch maar constructief opstellen de volgende 6 jaar in de oppositie van de gemeenteraad. Het beloven boeiende tijden te worden.✌️

bottom of page